Biografie

Opleiding
Vakfotografe Mariska Stieber (47) is al sinds 1998 actief in het vak van fotokunst nadat zij haar opleiding aan de Fotovakschool had afgerond. Inmiddels draagt zij met trots haar officiële titel van Master Photographer en is zij in de loop der jaren dé ‘Levensfotograaf’ voor menig gezin geworden.

Kenmerkend
Haar lifestyle fotografie kenmerkt zich aan mooie, rustige en ongedwongen reportages bijvoorbeeld in de vorm van NewBorn-fotografie. Maar ook zwangerschap-, huwelijks- en uitvaartfotografie zul je veel in haar werk kunnen terugvinden.

Naast deze werkzaamheden voor particulieren houdt zij zich ook bezig met zakelijke fotografie voor o.a. architectuur, scheepvaart en zakelijke portretten ten behoeve van Social Media.

Creatief
In haar vrije tijd houdt zij zich bezig met tekenen en schilderkunst (Fine Art) welke online te bekijken is onder de naam ‘Marisarte’

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

Mariska Stieber
Qualified Master Photographer (2015)

MPN brons

NEWBORN

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Fotostudio Barendrecht New Born Fotoshoot dd 21-11-2015 Fam. Bev

NEWBORN FOTOGRAFIE
Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje! Of willen jullie misschien graag een mooie NewBorn shoot aan familieleden of vrienden cadeau geven? Wat de reden ook is, de eerste tijd met de baby is ontzettend bijzonder en is voorbij voordat je het weet. Reden genoeg om deze bijzondere periode vast te laten leggen met een unieke lifestyle shoot.

Mariska

WERKZAAM IN

Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden; Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

Indien de NewBorn shoots buiten bovengenoemde regio ligt, is tevens mogelijk eventueel met aangepaste reistijd,- kosten.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telefoon TELEFOON
  Rotterdam Mobiel 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA