Werkwijze

Welkom kleine!
Nu jullie kersverse kindje er is, is dat vanzelfsprekend even het allerbelangrijkst in jullie leven en popelen jullie om de wolk-van-een-baby aan iedereen te laten zien.

Puur
Mijn werkwijze is naturel en liefdevol mogelijk. Ik maak dus ook geen gebruik van meegenomen accessoires en zal de baby ook niet in bepaalde poses leggen.

Ik zal er alles aan doen om de opnames zo te maken dat moeder en kind heerlijk ontspannen gefotografeerd worden tijdens hun alledaagse bezigheden en in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wanneer?
Bij voorkeur kom ik binnen 2 à 3 weken nadat de kleine geboren is bij jullie thuis.

Samen
Met natuurlijk daglicht en op spontane wijze worden al die koester-momentjes vastgelegd totdat we uiteindelijk de allerliefste NewBorn reportage van jullie kleintje samen maken.

Fotostudio Barendrecht New Born Fotoshoot dd 21-11-2015 Fam. Bev

NEWBORN

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Fotostudio Barendrecht New Born Fotoshoot dd 21-11-2015 Fam. Bev

NEWBORN FOTOGRAFIE
Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje! Of willen jullie misschien graag een mooie NewBorn shoot aan familieleden of vrienden cadeau geven? Wat de reden ook is, de eerste tijd met de baby is ontzettend bijzonder en is voorbij voordat je het weet. Reden genoeg om deze bijzondere periode vast te laten leggen met een unieke lifestyle shoot.

Mariska

WERKZAAM IN

Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden; Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

Indien de NewBorn shoots buiten bovengenoemde regio ligt, is tevens mogelijk eventueel met aangepaste reistijd,- kosten.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telefoon TELEFOON
  Rotterdam Mobiel 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA