Foto-Kadobon

♥ Een fotoshoot … doet het altijd goed!

Je kunt de ander verrassen met een foto-sessie als kado, maar je kunt natuurlijk ook jezelf met jullie kersverse gezinnetje verwennen met een NewBorn-fotosessie.

Geheel op maat maak ik een ‘fotosessie-pakketje’ voor je klaar en stuur ik je de feestelijk verpakte FotoKado-Bon per post op. Tijdens de Baby Shower of tijdens een andere feestelijke gelegenheid kun je deze dan kado geven. Heb je interesse, bel of stuur me een berichtje via de contactpagina.

Een Foto-Kadobon is al vanaf Eur 195,- * verkrijgbaar.

*) Complete NewBorn-fotoshoot t.w.v. van ruim 1,5 uur + 10 hoge resolutie foto’s en tot 3 personen; vader, moeder en pasgeborene.

NewBorn fotografie dd. 27-01-2017 fam. Van Hees door Stieber Fot

NEWBORN

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Fotostudio Barendrecht New Born Fotoshoot dd 21-11-2015 Fam. Bev

NEWBORN FOTOGRAFIE
Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje! Of willen jullie misschien graag een mooie NewBorn shoot aan familieleden of vrienden cadeau geven? Wat de reden ook is, de eerste tijd met de baby is ontzettend bijzonder en is voorbij voordat je het weet. Reden genoeg om deze bijzondere periode vast te laten leggen met een unieke lifestyle shoot.

Mariska

WERKZAAM IN

Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden; Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

Indien de NewBorn shoots buiten bovengenoemde regio ligt, is tevens mogelijk eventueel met aangepaste reistijd,- kosten.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telefoon TELEFOON
  Rotterdam Mobiel 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA